SCHOOL, STUDIE, HOME, STUDIE

Liten update! Sorry,  för att jag knappt skrivit något. Men det blir såhär när skolan börjar.. Man går till skolan, sen går man hem och så är det en massa läxor som ska göras! Och då hinner jag inte riktigt med bloggen (tyvärr). Så ni får stå ut med liten update ett tag. Anyways, igår så drog jag med Emma hem. Först svängde vi förbi Moa och lämnade läxor åt den stackarn som är sjuk! Hon lyckades i alla fall ta sig upp ur sin snorbedd haha! Och kom och snackade med oss, vi fick berätta lite om vad som hänt i skolan osv. Men så drog jag och Emma och pluggade so hemma hos henne. Vi vill satsa nu så vi har jobbat extra hårt på en VG uppgift! Aja, idag var det skola som vanligt, trodde jag skulle dö dom sista lektionerna efter lunchen, Kemi, fysik och matte. Kom hem med en liten huvevärk men men. Ska i alla fall avsluta läxorna, sen ska jag baka! Förrästen så är det skolfoto imorgon..fun? Njää blir oftast miffade miner från mig. Haha! See ya!

SWEET HOME ALABAMA!

Hello girls and boys! Nu är jag hemma igen efter en amazing trip i London. Ska berätta om resan imorn och då kommer det också upp bilder, men nu ska jag bara visa lite bilder på min shopping därifrån. Vi hittade Primark, and I love it! Men här har ni i alla fall det mesta av min shopping!


Är det så man ska ha sjalen, nej tror inte det va? Haha

Min söta skit katt va tvungen att störa mig när jag fotade grejerna, han hoppade omkring mellan
min soffa och min säng och sprang tvärs över plaggen! Snacka om att vilja förstöra..

GOODBYE MY ALMOST LOVER

IIH! Nu är det dags. Om några minuter så drar jag till flygplatsen! Oh god, äntligen säger jag bara! Det ska bli sjukt kul! Kommer hem på lördag igen, kommer antagligen inte ha en dator så det blir en liten bloggpaus. Men vi hörs när jag kommer hem i alla fall. För övrigt har min dag varit bra, har vart på riktigt bra humör idag! Skönt, och alla lektioner flöt på och så va dagen plötsligt slut. Min engelska lärare bad mig göra en liten "uppsats" om min resa och jag ska redovisa det när jag kommer hem. Hoppas det påverkar betygen, haha. Gillar inte att snacka inför klassen men I will do what it takes. Well, I'll see you in a couple of days I think. Have a nice day! And I will show you everything I bought when I'm home again. See ya all! :)