SO READY TO GO

Hello everybody! Nu är allt packat och klart! Om ca en kvart drar vi! Kommer va borta en vecka för er som inte vet. Tydligen kommer det va dåligt väder. Men jag hoppas ändå på sol! Min kompis Malin och hennes familj va planerade att följa med. Men dom skulle tälta och om det blir dåligt väder så har dom åkt 5 timmar i onödan. Så jag ska höra av mig till dom med tanke på vädret. Får hålla tummarna för sol! I'll catch you later!;)

FINALLY I'M GOING!

Hejjhopp alla fina! Imorgo bitti bär det av till öland. Så vill bara berätta att min uppdatering kommer bli ganska liten. Ska försöka att skriva imorn. Men vi får se hur det blir med det. Nu ska jag i alla fall sova. För imorn väntar mig en lååång bilresa! Får väl se vad jag sysselsätter mig med. Ipoden är i alla fall ett måste! Ha det bra! See ya!

BRIGHTER THAN THE SUN!

Har spenderat dagen med dom här underbara! Sjukt kul va det! Vi flummade framför kameran på fotbollsplanen, sen blev vi sugna på glass. Så vi slängde oss på cyklarna (jag på Moas paket hållare HAHA) och drog iväg till gula hästen. Sedan satt vi där i någon timma och snackade om en massa grejer! Och jag hade problem med glassen som bara droppa och droppa! Senare cyklade vi tillbaka hem till Moa och skulle titta på film men det gick ju som det gick. Så vi bänkade oss framför datan istället och tittade på bilder från Moas USA Trip. Efter det följde Moa och Alex mig hem.
Tackar så sjukt mycket för dagen! You're the best!