2011/2012

Time to start over.
Hoppas ni får en grymt bra nyårsafton! Själv firar jag med familjen och min släkt!, vilket alltid är mysigt. Måste säga att 2011 har varit ett riktigt bra år, blir nästan rädd bara, över hur snabbt tiden går! Året har haft sina toppar och dalar men man behöver dem för att få någon sorts balans tror jag. Hörs nästa år då, kram!

Pieces/Sum 41/Cover

Ignorera harklingen i början hehe..
Efter många om och men med youtube som varit bra segt de senaste dagarna så fick jag upp videon tillslut! För några dagar sedan fick jag nått ryck och kände för att spela in en cover, so I did. Har lekt lite med stämmor osv i Garage Band, kan inte programmet speciellt bra och det var första gången jag gjorde stämmor så var inte allt för kritiska. För övrigt ger sig inte min förkylning i första taget, så nu ska jag göra en kopp té! Hörs senare! ♥

Let me come home.

Hej där! Snorig och ännu mer snorig. Jag. Hatar. Förkylningar. Denna dag har i princip bestått av gossip girl och besök hos farfar och Kia. Hade det jätte mysigt där i alla fall, älskar farfar! Han om någon är en vis man, alltid bra svar till allting! Nu såhär på kvällskvisten har jag bara legat utslagen i min säng och kollat på ännu mer gossip girl och druckit massa té, svär lite över att jag inte kan sjunga. Är nog det jobbigaste med att vara sjuk, men det ger sig väl snart! Ska nog sova strax, så natti!
Drömmer mig tillbaka till värmen, hur kan man sakna en plats så mycket?