WHAT IF?

Denna måndag har spenderats med familjen, lillkusinen och mina mostrar. Fika och en massa prat, that's all you need! Strax börjar arobicsen så måste börja fixa mig. Katten ligger och tuggar på mitt hår och ser väldigt söt ut haha! See yaa!

SKAPELSE.

Bilderna här nedan föreställer ett halsband som jag knåpade ihop idag! Jag har mest ägnat mig åt musik och pyssel idag! Kissemissen har jävlats och sprungit iväg med mina pennor, snören, pärlpåsar osv.. Haha han är bra kul! Solsidan, tacopaj och kladdmuffins står på menyn för att göra denna kväll grym! Vi hörs när vi hörs, laterooo!
Liten plutt!♥

SATURDAY 17:04

Nu har jag fixat en ny header! Den vart mycket (!!) bättre än den förra! Plus att jag fixade några bildlänkar igårkväll, så om ni skrollar ner i menyn lär ni se dom, kolla gärna in mina vänners bloggar!
För övrigt då? Idag har det inte hänt något speciellt alls. Jag har bara pysslat om mig själv, sovit länge, tagit ett bad, skrubbat ansiktet och haft hårinpackning. Men det kändes som en riktigt skön start på en ledig vecka! x