STUDIEDAG = HELDAG PÅ STAN!

Har haft studiedag idag, och den har jag då spenderat i stan med Petra, Emma och Emmy! Har haft jätte roligt, stackars Emmy har haft en riktig otursdag och tappat en massa saker + att hon lyckades slå i pannan jätte hårt.. Efter våran långa shoppingrunda sprang vi iväg och bowlade. Det var ett tag sedan, så det var riktigt kul! Fick med mig en tränings t-shirt, en grå tjocktröja och en jeans skjorta! Nu ska jag skriva lite på mitt engelskatal. Men har haft skitkul idag, tackar dom fina tjejerna för det!

MALIN IS ON HER WAY

Sitter och väntar på Malin! Hon ska ju som sagt sova här, och vi ska också agera barnvakter åt min lillasyster och mina två låtsassyskon! Ska strax parkera mig i köket och laga lite mat, sedan kommer Malin runt åtta. And then we'll see how it ends! Förrästen, hade inget inplanerat på måndag, men planerna är från och med nu ändrade! Jag drar med Emma, Petra och Emmy till stan, bio ev. , shopping och  bowling! Life's good!

BÄSTA KVÄLLEN PÅ ETT RIKTIGT BRA TAG!

Gårdagskvällen bjöd på så mycket skratt att man nästan kiknade! En hel del snack, god mat och snax! Underbara tjejer lyste upp tillvaron och Felicia hade verkligen ordnat allt bra! Dunder kväll är en bra beskrivning! Hoppas eran fredag var lika bra? Anyway, stort tack till tjejerna som var med igår!♥