AUTOBAHN..

Öresundsbron
Upptäckte också att Tyskland faktiskt är ganska vackert på vissa ställen!
Mickel gjorde allt för att muntra upp mig! (vilket han lyckades med, söta kusin!)
Hej där! Sitter här halvt död efter 12 timmar i bilen genom Danmark och halva Tyskland idag! Svängde av vid fel avfart på Autobahn och körde in i Hamburg och irrade runt där ett bra tag.. Men men vi hittade tillbaka till rätta vägen och nu sitter jag här på hotellrummet i Kassel. Kom hit trött, hungrig och stressad efter alla felkörningar osv. Jaja, allting ordnade sig tillslut och nu är det inte så mycket jobbigt kvar. Längtar tills vi kör igenom alperna, det är en sådan mäktig känsla! Ska försöka fota mycket då! Aja, have to sleep, det är en ny dag imorgon. Så godnatt med er, sov gott!

21:48

Hej på er! Sitter här ganska rastlös men ändå galet trött! Det blev en lång bilresa idag, tur att gossip girl finns haha. Just nu myser jag bara på hotellrummet, ska nog strax sova. Men vill bara ge en varm tanke till alla stackars människor i Norge. Har följt nyheterna mestadels av kvällen, och kan inte förstå att så många oskyldiga människor har mist livet i allt det här traumat. Riktigt hemskt! Ska väl sova nu, kram!

ON THE ROAD.

JUST NU: Två trötta kusiner som dygnade inatt för att slippa ha tråkigt i bilen och sova istället! Själv sitter jag och kollar på Gossip girl! Kommer väl hinna kolla klart på hela säsongen under dessa dagar som vi kör ner till Italien haha! Ska kolla vidare nu, hörs snart!