NO REGRET.

Skoldagen var någorlunde faktiskt, proven gick ganska bra! När jag kom utanför skoldörrarna blev jag chockad när jag kände värmen?! Nästan tropiskt ju! Men jag och Emma tog i alla fall bussen hem, hoppade på cyklarna och gav oss iväg för en väldigt god kladdkaksbit på Markan. Där satt vi ett bra tag och snackade, njöt av värmen och att våran sista riktiga skoldag är imorgon. Life is so great right now! Nu ska jag sova, för det behöver jag. Vi ses fella's!

NOT WHAT I AM THINKING.

Min obligatoriska "plugg" bild..
Hej på er! Sitter här i sängen nyduschad med en MASSA plugg inför några prov imorgon. Om det känns bra, nej inte alls. Jag mår för det första inget vidare med förkylningen. Slängde mig på sängen och sov en timma efter skolan. Sedan satte jag igång med skolarbetet och har suttit ända tills nu.. Blev en liten pratstund i telefon med Mathias också som kände precis som mig, "jag fattar ingenting!!".. Men nu ska jag i alla fall sova och så får proven gå som dom går. Jag kan inte begära mer från mig själv nu när jag pluggat som en galning i några dagar.. Jaja men vi hörs imorgon, godnatt!:)

AKTIVITETSDAG OCH FÖRKYLNING.

Vi har aktivitetsdag, och gissa om det tar på krafterna..? Okej egentligen är det nog inte speciellt jobbigt, men jag är både förkyld, har ont i halsen och lite pollenallergi på det. Feel's great! Jag ska i alla fall ha dans strax som Angelique håller i! :) CIAO