Tjejen utan tidsuppfattning..

..japp, det var jag det! Eller är kanske jag ska säga.. Jag har inte sovit en blund på ca 30 timmar och ändå sitter jag här på hotellrummet och mår helt okej haha! Allt för att slippa jetlag! På grund av detta känns det som att "igår" och idag har varit en enda väldigt lång dag, för det är precis så det varit. Har suttit elva timmar i ett plan och inte gjort annat än att lyssna på musik och se på Harry Potter haha.. Kan ju förklara att jag nu befinner mig i Thailand och har det väldigt bra, förutom sömnbristen då, men det blir bra när jag kommer in i deras tidsrytm (6 timmar framåt) så alltså är klockan 19:55 här. Jag ska strax lägga mig, det är kanske förståeligt. Har varit ute och snurrat i rymden ett tag idag känns det som, speciellt jag och Matte tror jag.. trötta var ordet. Hoppas det är bra med er alla, natti!

Bye!

Nu beger jag mig iväg mot varmare breddgrader med the big Familia, så vi hörs när vi hörs, kan inte lova att jag kommer uppdatera, beror på internet uppkopplingen osv. Om jag inte lyckas så hörs vi om drygt en vecka, men håll tummarna för tidigare än så. Puss!

Har lite att göra..

Den observanta kanske upptäcker att det fattas en knapp på min dator. Den ramlade av dagen efter att jag köpt datorn..
Kortleverans, och fler kommer.. som ni ser har jag en del att ta tag i! Men tycker det känns mycket bättre att kunna hålla mina bilder i handen nu! Okej, detta är bara en liten del, har just nu 9732 bilder på min dator. Jag behöver skaffa mig en extern hårddisk skulle jag tro..