Where will you go running when the grounds leave?

Hej hörrni! Nu har jag äntligen fixat ett fodral till min nya gitarr! För tillfället sitter jag i alla fall och har ett litet film-maraton med mig själv haha, började med Charlie St. Cloud, jag gråter nog lika mycket varje gång jag ser den, så fin film! Har i alla fall fortsatt med Harry Potter nu haha.. älskar lov med andra ord! Ska kolla vidare nu, bye!

Good times.

Fick ett litet glädjerus när jag upptäckte knopparna på våran syrenbuske. Frågan är ju bara om det är så normalt i slutet av februari..? Det snöade som f a n inatt, fick lite panik, men just nu är det +13 ute i solen på vår altan! Hoppas att det inte blir några fler bakslag i alla fall! Haha ett helt inlägg om några knoppar typ....men då förstår ni hur mycket jag längtar efter vår! Kram

God, I'm tired.

Måndag och jag har inte gjort ett skit rent ut sagt.. fast ändå ganska skönt, det har varit så mycket stress den senaste tiden så det är nog bra att ha en sådan dag när man bara är. För i övrigt så kan jag fortfarande inte sjunga p.g.a min förkylning och det är så sjukt irriterande. Det kliar i fingrarna och jag vill skapa något, men jag har noll inspiration. Vilka problem haha...... bye!
Arkivbilder