Vintertid.

Hälften av lovet har redan passerat, har mest slappat och tagit igen sömn. Åkte med Malin till gustavsvik och badade i måndags, sedan sov hon hos mig! Vi skulle ha träffat Carl och Filip där också, men stackarna krockade på vägen dit.. tur nog så skadade dom inte sig i alla fall! För i övrigt så har jag en massa roligt framför mig den sista delen utav lovet. Åker på kryssning idag med kusinerna, sedan ska jag på filmkväll hos trillingarna med bästa musikerna på fredag, sedan blir det återträff/halloween fest hos Elin med min gamla klass och efter det sover jag hos Michaela! Det kan inte slå fel, nu måste jag dock packa sedan ska vi åka. Puss på er!

HÖSTLOV!!!

Hahah bästa trillingarna!
och Niklas, han visade upp sin feminina sida hahah, så rolig!

Att gå estet är väldigt kul ibland må jag säga haha! Har skrivit en uppsats i skolan på ca 1,5 timma, slutade halv 11, så gick och åt kebab på Saffets med Elias, Albin, Emil, Jens och Fredrik! Chillade där någon timma, sedan tog jag bussen hem och satt och pratade med Jocke. Nu ska jag träna en stund, sedan ska jag njuta av denna fredag och tanken av att det är höstlov nu!! Kommer sakna mina esteter ändå haha.. aja, ha en fin fredag!

Glow in the dark.

Filip går på händerna!
Att få höra sånt här gör typ ens dag♥
De senaste två dagarna i bild-resumé!

Gud vilken bra dag jag har haft! Vi har jobbat med ett ritprojekt under några veckors tid och spenderat hela den här veckan åt det. Så idag redovisade alla ES12-ettor för varandra i gradängen. Sjukt kul och alla var så duktiga och bjöd på sig själva! Blev mållös av dansarna, dom var grymma båda grupperna. Vår grupp spelade upp en sorts offerrit, lätt konstigaste numret idag haha.. helt psycho men så kul! Kom hem med ett leende på läpparna och har tränat resten av eftermiddagen. Gjorde det även igår så känns skönt att man har kommit igång igen! I morgon ska vi endast skriva en uppsats, sedan slutar jag senast 12, det kan man inte klaga på! Time for dinner, puss!