Kalle på spången.

Gårdagen var verkligen hur mysig som helst, då jag fikade i flera timmar med Julia och Tove. Pratade om jordens alla ting och planerade nyårslunch. Tog sedan bussen hem till Oht där jag tittade på film och åt vofflor med honom och Max! Vid halv nio såg jag och älskling The Hobbit del 2 och den var ju bara helt grym?! Efter det sov jag som en stock hela natten haha. Hur som så har jag himla fina människor omkring mig, och i morgon blir det först nyårslunch med tjejorna som sedan följs upp med roligheter hos Alva med lite vänner. Känner på mig att det kommer bli ett riktigt bra nyår!

 

Long gone.


Hej på er! Förlåt för att jag verkligen inte varit aktiv på sistone, men det har ju varit jul och mycket annat att stå i. Hur som helst så hade jag en jätte fin julafton med mina nära och kära, och jag fick verkligen jätte bra julklappar! Är också himla glad för att det är jullov och att jag är fri för ett tag. Bilden här ovan är från igår när jag begav mig iväg till Moa i riktiga myskläder för en rolig kväll med prat och skratt tillsammans med henne och Malin! Dom är himla bra dom tjejerna alltså! Dock somnade jag och Moa vid halv 5 snåret så jag är jätte trött.. Ska i alla fall slå på en film med älskling nu. Ha det bra hörrni!❤

A very, merry christmas.

Vilken mysig dag och kväll jag har haft! Älskling och jag startade dagen med en rejäl brunch och sedan var det julkonsert med mina underbara vänner som gällde!. En massa skratt, härlig musik och dans. Jag är också glad för att jag faktiskt fick ett solo i år! Annars så har jag inte så mycket mer att säga egentligen, bilderna talar ju faktiskt bäst. Godnatt alla fina!