23.20

Blir sååå himla glad när jag får höra sånt här!!

Det har varit en riktigt mysig torsdag, men den har ändå känts otroligt lång! Firade Julia idag med tårta(morotskaka) och klassen sjöng minst 3 gånger för henne haha, det kan inte finnas någon klass som min, så bra! För i övrigt så fick jag helg idag OCH fick veta att JB har en extra konsert här i sverige, biljetterna släpps imorgon, får se om jag hittar någon som skulle vilja gå, för jag vill såååå gärna gå! 

Save the world tonight.

Gjorde en cover för någon vecka sedan på save the world - SHM. Inte så jätte genomarbetad, försökte med lite stämmor osv ändå! 

Dear best friend, I honestly don't know what I would do without you.

Tumblr_mh9fibsjfo1rhe074o1_400_large
Hade halv studiedag idag så skolan tog inte mycket tid av denna dag! Käkade på gränden med Moa och Emma! Sedan mötte jag upp Michaela strax efter och satte oss på cornetto med en varsin chai, gamla standarden! Satt där och pratade i några timmar, så spelades låten "after tonight", vilket var lite kul för det var min favoritlåt när hon och jag var i Italien förra våren! Det fick det hela att kännas som en dag för ungefär ett år sen, konstigt men härligt. Jag mår bara så himla bra när jag får lite kvalitetstid med min bästis! Fick även min lite sena julklapp och jag blev sååå glad!! Tack så jätte mycket för allt hjärtat! ♥