Rhodos.

Några bilder ifrån förra årets resa

Inatt hoppar jag, pappa och syster på planet till Rhodos igen! Det ska bli himla härligt att åka iväg till värmen igen, inte för att man kan klaga på sveriges väder just nu..men ändå, utomlands är ju något helt annat! Packar för fullt just nu, vilket är lika jobbigt varje gång eftersom jag alltid lyckas packa för mycket. En annan jobbig sak var att säga hejdå till älskling som jag varit med varje dag i en vecka nu, hatar att säga hejdå! Men för den här gången så blir det ju bara en vecka.

Summernights.

Hej på er! Är just hemkommen efter en superbra kväll med världens finaste människor. Är så glad just nu, har saknat dem alla hur mycket som helst så det kunde inte ha blivit bättre! Grillning och mys på löga med gitarr, sång, marshmallows, skratt och mycket mer. Nu står älskling i köket och lagar thaimat till oss, såhär mitt i natten haha! En riktigt bra kväll i alla fall!

Ensemble.

Åh vad jag längtar efter alla klasskompisar när jag kollar på dem här videosarna. Är faktiskt taggad till tvåan, även om jag inte alls är pepp på lektioner och läxor, men allt som har med musik och göra, konserterna, och speciellt ensemble-konserterna! Tur nog så ska jag träffa alla klassisar i morgon för grillning, ser verkligen fram emot det!