Bangkok.

Har ganska nyligen kommit tillbaka till hotellet efter en lång eftermiddag/kväll ute i Siam Square här i Bangkok. Börjar gilla den här staden mer och mer, allt är så annorlunda ifrån sverige men jag gillar det! Första helgen här var ganska stressig men nu när vi är tillbaka känns det bättre. För i övrigt så hade vi en riktigt dryg natt på tåget som vi tog från Koh Samui, kackerlacksinvadering och massa äckel! Så jag är lättad över att vara här igen, i morgon är sista dagen här i Thailand för oss så nu ska jag sova, natti natt!

Monsun.

Regnet vräker ner här utanför fönstret och det blixtrar till var och varannan minut. Men till skillnad från sveriges åskoväder så är det här riktigt mysigt. Det dundrar inte sådär hemskt här, ljudet är annars det hemskaste tycker jag. Hur som helst så sitter jag och lyssnar på den här mysiga listan här nedan och packar ihop mina saker för i morgon åker vi tillbaka till Bangkok igen. Det är en ren underdrift att säga att det känns lite vemodigt att lämna Koh Samui, älskar det här stället!
 

It flew away from her reach.

Har haft den här covern på paradise (av coldplay) liggandes i garageband i flera veckor och funderat på om jag ska lägga upp den eller inte. Här har ni den i alla fall, när jag ändå är i paradiset så why not haha..