The great Gatsby.

Large

 Large

 Large
Skoldagarna betyder nu bara betygssnack och inställda lektioner, sovmornar osv, skönt men jag vill samtidigt hinna spendera tid med klassen nu innan lovet. Drog i alla fall ner på stan med Tove och Hanna för en liten fika efter skolan, träffade sedan Oht en stund som snällt gjorde mig sällskap hos frisören och sedan träffade jag Sosha för mat på spicy och sedan bio. Såg filmen "the great gatsby", alltså den var såååå bra! En av dem bästa filmerna jag sett faktiskt, annorlunda men riktigt bra. För en gångs skull har jag haft en riktigt härlig torsdag och snart är det dags för sängen så godnatt med er!

Mondays..

Usch vilken dålig måndag. Har bara varit orkeslös och ledsen, hatar sådan dagar. Man vill krypa ur sitt eget skinn. Har i alla fall inga lektioner i morgon så jag ska bara ta det lugnt här hemma. Nu behöver jag gamla avsnitt av PLL och te. Tack och hej från mig.
Tur man har fina vänner
Underbaraste låten! Tröttnar aldrig på den trots att jag lyssnat frenetiskt på den i ett år snart.

Grym fredag.

En bildbomb från gårdagen! 
Finaste presenten!!
Alltså jag hade verkligen en grym fredag igår, var så glad hela dagen igenom! Mina klassisar följde med hem till mig efter skolan, sedan hade vi en riktigt kul kväll med bad, skratt, mat, bastu, musik och dans! Jag har verkligen helt underbara vänner, ni anar inte hur mycket ni betyder för mig♥ Blev firad lite i efterhand också och fick en så himla fin present, en scrapbook som dom hade pysslat ihop, är så himla glad för den! Min älskling kom hit sen och han sover här även ikväll. Hoppas att ni har en bra lördag, kram!