Julia och akutmottagning.

Jahapp, här har ni en del blandade bilder från gårdagen som började så himla bra men slutade dåligt. Åkte som sagt hem till Julia och vi rörde oss direkt ner på stadens gator, kikade in i små mysiga gränder, utforskade second hand butiker, fikade och pratade massvis. Hon är verkligen så bra hon!
 
Mot kvällen målade vi en stund och sedan tog vi fram lite gott och bänkade oss framför de senaste två avsnitten av PLL. Men efter ett tag började jag känna mig dålig, kroppen betedde sig verkligen inte som den ska och det ena blev det andra vilket slutade i att mamma fick hämta mig och köra mig till akuten där jag spenderade resten av natten... Fick antibiotika med hem och stupade i säng klockan 07:00 imorse. Inte kul när konstiga saker händer med kroppen sådär, jag blir lätt så rädd så det var tur att Julia var så lugn under kvällen, hon var så underbar och fixade allt åt mig, och sedan att mamma orkade sitta med mig på akuten hela natten! Usch, ibland blir saker verkligen inte som man tänkt sig, men jag börjar må bättre nu i alla fall! Hoppas att allt är bra med er också, kram.
Ett ful-gulligt litet plåster som jag fick igår när dom tog blodprov i fringret

On my way...


Sitter i bilen påväg till Julia just nu, ska sova hos henne, planera lite inför London och bara umgås och ha myspys! Kramar till er :)

Kvalitétstid.

 
 
 
Hej på er fina! Bilderna här ovan visar ganska bra vad jag gjorde igår. Spenderade lite tid med bestie och hennes små vovvar. De har skaffat en till liten chihuahua som heter Rocky och han var heeelt bedårande! Dom är ju så roliga dom där mini-varelserna, lilla Rocky vart rädd för sin skugga vilket resulterade i att han ramlade skrikandes ner från pallen han satt på och flydde in under soffan med svansen mellan benen den lille stackaren...
 
Aja, förutom att vi gosade med hundarna så hann vi med en liten fika på stan och sedan fanns det ju tonvis med saker att ta igen efter de veckor som vi missat ifrån varandra. Avslutade kvällen med ännu mer fika då hennes mamma hade fått en MEGA stor chokladboll som vägde 1 kg haha?! Åt tills vi mådde illa och sedan gick vi och mötte Oht som hämtade mig. Sedan cyklade vi hem till honom och sov. Bästa måndagen på väldigt länge helt klart!!