Lördagen.

I lördags åkte jag in till stan för att titta på några sjungande klasskompisar i djurdräkter (inklusive min pojkvän i apdräkt haha). Sedan mötte jag upp Julia och Calle för att strosa runt lite på cityfestivalen innan vi mötte upp Oht och Michaela och gick till Jensen för god mat och mys! Vid 20.00 startade Awake Me Up så vi kollade lite på det, dock var vädret så himla dåligt så det slutade med att vi rörde oss hemåt vid nio redan. Men det var en väldigt bra kväll annars!
 
Mina fina
 
 
 
 

Days of gold.


En liten outfit från idag, älskar min nya enkla trenchcoat. Har förresten en massa bilder på kameran den dagens fina händelser, dock får det vänta tills imorgon för nu är jag trött och ska kolla på film med älskling! Puss på er :)

Cassandra 18 år.

Gårdagskvällen var bättre än bäst med världens bästa tjejer!
Kvällens bästa bild utan tvekan haha!
 Dansade runt i parken till musik från scenen
Cassandra hade hyrt som ett hotellrum/lägenhet som hon, Julia och jag bodde i under natten. Hur mys?!
 
 Igår firade vi tjejer fina Cassandra som nu också är 18. Hon hade fixat en liten mysig lokal kallad "vardagsrummet" och där höll vi till halva kvällen med tacos, dans, musik och en massa prat! Lite senare bestämde vi oss för att ta bussen ner på stan för att strosa runt lite i kvällsluften på cityfestivalen. Vi fastnade vid svartån där vi lyssnade till musik från DJs på scenen, dansade och sjöng i en park. När kylan började smyga sig på rörde vi oss hem till Cassandra och där hade hon, jag och Julia mys resten av natten med varm choklad och morotskaka. En perfekt sommarkväll.