SACO-mässa.


Queen of the bus
Anna chillade lite på en jackhylla i bussen

Om vi säger såhär - att döma av dessa bilder, så var bussresan till och från SACO-mässan mycket roligare än själva mässan haha.. Men nu har jag fått lite inblick i högskolelivet vilket var lite givande. Å andra sidan vill jag bara begrava alla dom tankarna när jag inser att jag kommer skiljas från dessa underbara människor. Vi måste göra det bästa utav resterande delar av trean!

Tired.


Såhär vill man tänka just nu, men jag ligger hemma med en fot som inte går att gå på haha.. Imorgon får jag dock kryckor och kan äntligen ta mig ut ur huset. Gjorde illa tån för några dagar sen och har fått veta att jag har en snedväxt i den och en spricka. Förstår inte hur en så liten del av kroppen kan påverka hela kroppen haha? Som att inte kunna gå menar jag. Jaja förutom det så längtar jag som en galning efter kalla, snöiga men soliga dagar och jul jul juuuuuul! Puss och hej så länge :)

Mathias 18 år.

 
En av de bättre söndagarna - på spa med släkten. Vi firade Matte i förskott med bad, bastu och fika. Älskar att spendera tid med min släkt, alla är så underbara och kärleksfulla♥︎