Kalle på spången.


Riktigt bra måndag måste jag säga, för jag fick äntligen träffa min saknade Michaela! Efter skolan satte vi oss på Kalle på spången och fikade och pratade bort flera timmar, glömde helt bort tiden när det fanns så himla mycket att ta igen. Vi har inte setts sedan juni så det var verkligen roligt och välbehövligt med kvalitetstid! ❤️

En bra lördag.


Det var en av de bättre lördagskvällarna i helgen! Jag och Oht cyklade till stan och mötte upp Max, Johanna och Oscar för att gå på bio. Vi såg den nya filmen Maze Runner och den var ju bara såå himla bra men hemsk också. Hoppade till flera gånger i biostolen haha. Det är alltid roligt att göra saker med dem i alla fall! Så det var en fin lördagskväll med bra sällskap!

Turquoise.

 
Det är i dessa kyliga höstdagar som man drömmer sig bort till turkost vatten och fina stränder. Hösten är mysig i sig men kropper skriker efter D-vitamin i form av solljus och inte tabletter... Som tur är så ska jag få åka till älskade Thailand på höstlovet! Längtar som en galning är vad jag gör!