Portals Vells.


Igår besökte vi badviken Portals Vells som var bland det vackraste jag sett. En vik omgiven av sandstensklippor och gröna skogar, kristallklart vatten och stora grottor att utforska. Direkt när vi kom dit plockade vi med kameran och cyklopen och simmade ut för att snorkla och ta oss till andra sidan viken. Där klättrade vi upp på en klippa som vi hoppade från flera gånger och snorklade runt. Sedan klättrade vi en bit till och tog oss in i en enorm grotta som vi gick runt i ett tag för att sedan ta oss till toppen av berget där vi stannade för att se den fantastiska utsikten, där Johanna också sprang på en bergsget haha! Det var verkligen en underbar och spännande dag ❤️

Mallorca.


En liten kort update från Mallorca som jag just nu befinner mig på med Oht och Johanna! Vi kom hit igår morse och har mest solat och badat sen dess. Snorkla är nästan det vi har gjort mest dock haha, sååå himla fint och skönt vatten här! Ikväll efter middagen vandrade vi längs vattnet en bra bit och stannade för drinkar på ett mysigt ställe med utsikt mot havet. I morgon väntas mer bad och sen en trip till Palma för att strosa omkring och äta middag på någon mysig restaurang! Godnatt med er! 

Photograph.


Bjuder på en enkel mobilbild från idag, då jag, Oht och Johanna blev fotograferade av Borgåsundsfotografiska. Bilderna ska vi använda för att promota vår musik lite när allt är klart. Jätte kul att få riktigt fina gruppbilder på oss! Sibylla och Christer är jätte duktiga på fotografi verkligen!