Juldagen.


Jag hade verkligen en jätte mysig julafton vilket jag ska skriva lite mer om sen med lite bilder. Men på juldagen så vaknade vi alla upp jätte trötta men glada, så hela familjen lagade ihop en stor brunch och åt tills vi var proppmätta! Sedan bestämde Oht och jag oss för att vi inte orkade gå ut på krogen, som egentligen var tanken. Istället så bokade vi bio och åkte till stan där vi åt en helt gudomlig middag på bistro gränden och sedan såg vi Mockingjay del 2. Shit vad bra den var alltså!! Jag som läst böckerna hade inte jätte höga förväntningar på sista filmen då det händer så mycket i boken. Men gud va bra dom hade gjort den! Super mysig kväll var det.

131215.

 
Min tredje advent var så himla mysig då jag fick spendera den med mina nära och kära. Min familj och Ohts familj åkte till min mosters café och antikhandel där vi åt julbord, lyssnade på julsånger live och promenerade runt kvarnen i det frostiga landskapet. Sedan åkte jag vidare för att se på luciatåg ett tag innan jag skulle iväg till Johanna för adventsfika och mys med henne och Oht. Kunde nog inte haft en så mycket bättre tredje advent, den var supermysig! 

Köpenhamn dag 2 och 3.

Bilder från dag två och tre i Köpenhamn. Andra dagen sov vi ut och gjorde oss iordning i vår egen takt, no stress rent ut sagt, hur skönt som helst! Sedan tog vi pendeltåget till Centralstationen och vandrade längs Strøget och kollade i olika butiker och beundrade julbelysningen runt om. Vi hamnade även på en liten mysig julmarknad där vi köpte massa choklad haha. Middag åt vi på en jätte mysig liten restaurang i en källarlokal och maten var verkligen gudomlig. Resten av kvällen ägnade vi åt strosande i hamnen och mys på rummet!

Tredje dagen bestod av snabbshopping och sedan hemfärd med lite god färdkost från Starbucks. Är så tacksam för den fina resan, bästa tjejerna som ordnade allt så bra!❤️