Waters of Mallorca.


Lite mobilbilder från fina Mallorca som jag saknar hur mycket som helst! Den resan var verkligen underbar på alla sätt och vis. Det är redan en månad sen vi åkte dit och jag förstår inte hur tiden kan gå så fort? 


The F.O.J - P3 Osingat!

 
Vi i The F.O.J har fått chansen att vara med i P3 Osignat några veckor! Igår spelades vi i radio och nu ligger vår låt "It's time" ute på P3 Osignat Topp 10 - lista! Och vi vill mer än gärna hålla oss bland de topp 10 tills onsdag för då får vi chansen att vara med i radio även på lördag! Detta är en stor möjlighet för oss att få ut vår musik till andra! Så snälla ni, om ni orkar lägga någon minut bara på att gå in på länken här nedan och lyssna på låten eller/och rösta på vårt bidrag så vore vi evigt tacksamma!! 
 
 
Ni kan även lyssna på låten direkt här, men för att rösta måste ni in på länken här ovan!
 
 

Kulturnatta.


En del bilder från helgen som varit. 
I lördags var det kulturnatt och då kryllar det verkligen av uppträdanden och roligheter på gatorna i stan. Jag och ett härligt gäng människor möttes upp och gick på en del konserter och även dansframträdande. Jag tycker det är så himla mysigt när det är mycket folk ute och att bara gå runt och höra musik överallt. Vi lyssnade bland annat på trillingarna från min estetklass som spelade sina egna låtar, och de är ju så bra! De har verkligen sin helt egna genre och man blir så inspirerad av arbetet dom lägger ner i allt dom gör! 

Efter kulturnatten åkte jag, Johanna och Oht hem till Oht och kollade på film tills vi somnade. Och söndagen gick åt till mysig brunch och lyssnande på P3 eftersom vi numera ligger på P3 Osignats topp 10 - lista och spelades även i radio igår! Jag ska lägga ut en länk här senare till röstningen som är igång på P3 hemsida!