Force of music.

 
Jag sitter och lyssnar på Ed Sheeran högt i mina hörlurar. Det är något med hans musik som är så otroligt berörande, betryggande och nästan euforiskt. Jag älskar verkligen all hans musik. Och jag tycker det är så intressant att musik, en melodi kan skapa sådana reaktioner i kroppen genom att höra den, som exempelvis gåshud, lyckokänslor eller tvärt om som sorgsna känslor osv. 
Musik är egentligen fantastiskt som kan förena så många olika människor över hela världen. Att den kan beröra människor så djupt och att den påverkar ens känslomässiga tillstånd så drastiskt. Tänk då att det finns vissa religioner som förbjuder musik. Hur skulle livet vara utan den? Galet tråkigt och färglöst tror jag. 

@wanderoflust

 
I detta regniga aprilväder drömmer jag mig bort lite till värme och sol. Jag och Oht har nämligen en "rese-instagram" (bilderna här ovan är ifrån den) med en samling av massor av bilder från våra resor. Om ni är intresserade så kan ni hitta oss här på @wanderoflust

Aifur.I fredags kväll började vi vår Stockholms-weekend med att äta middag på E-Types vikingarestaurang Aifur. Så himla coolt, kändes verkligen som att man kastades tillbaka i tiden. Och maten var himmelsk!! Sååå värt att besöka om man ändå är i Stockholm någon gång.