Looking back.

Maldiverna var verkligen drömresan för sitt lugn och den vackra naturen. Längtar tillbaka varje dag. Jag fotade en hel del under resan så tänkte försöka dela med mig av lite fler bilder framöver. Dessa nedan har Oht redigerat. Så himla fint. Och min mamma i den vita klänningen...så vacker!!

Merry christmas!

God jul sådär två dagar i efterhand! Hoppas att alla haft en fin jul med sina nära och kära. Jag hade en helt underbar jul med min släkt på både mamma och pappas sida, var så himla glad hela dagen lång! På juldagen mös jag omkring hemma hela dagen innan jag sedan gjorde iordning mig och åkte in till stan för en utekväll med alla mina fina tjejkompisar! Dansade hela kvällen och somnade inte förrän 04.30 och skulle sedan upp 8.20 för att gå upp och göra mig iordning för att spela laser dome med tjejerna plus Oht haha! Alla var ganska trötta men när spelet väl började var tröttheten som bortblåst, alltså jävlaaarrr va kul det var!! Och vi var 10 stycken så det var riktigt kul att kunna va två fulla lag. Måste göras om snart igen! 

Resten av dagen spenderade jag med käraste Jullan. Vi fikade, umgicks med hennes familj och hade SKAM-marathon, nu är jag också fast som resten av Sverige haha. Hur som så brunchade vi hos henne imorse och sedan var jag tvungen att röra mig mot jobbet en liten sväng. Den här julhelgen har i alla fall verkligen varit sååå kul! Blir så glad av att få spendera tid med alla underbara familjemedlemmar och vänner ❤️

In a dream.

 
 
Jag var nyss på en ö mitt ute i ingenstans omgiven av färgglada fiskar, turkost hav och palmer, och nu sitter jag på kontoret i sverige... kontraster haha... Dock är det nog bra med kontraster, man uppskattar saker och ting mer tack vare dem tror jag. Men det gör ändå nästan rent ut sagt ont att titta på bilder från Maldiverna då jag har en sådan sjuk tillbaka längtan! Det är svårt att hitta ord för att beskriva det där stället, men ordet fantastiskt får duga så länge. Försöker förresten skapa lite julkänsla för mig själv då jag inte riktigt hunnit ställa in mig på att det är jul på lördag?! Men jag spelar julmusik för fullt här på jobbet och sitter för tillfället och knåpar ihop ett jul-quiz inför julafton så det blir bättre o bättre haha!