Collection.

 
Efter operationen hade jag massor av dötid när jag bara var hemma o läkte. Så jag passade på att knåpa ihop en fotobok på Photobox hemsida. Valde bilder som jag tagit under fina sommardagar och resor från 2015. Nu sitter jag i sängen och tittar igenom boken som äntligen kom i brevlådan idag! Tycker det är så himla kul att se sina egna bilder framför sig i ett album, det blir en helt annan sak. Här ovan ser ni några av mina favoritsidor ur boken. 
 
Annars då? Ska försöka ta mig ur sjukstugan här hemma imorgon och åka till Oht för att spendera resten av helgen med honom. Behöver även åka förbi stan och köpa lite målarmaterial, känner att jag måste få utlopp för lite mer kreativitet snart, det får en att må så bra. Nu är det dock sängen som väntar, godnatt!

NA-KD.


Fick upp ögonen för sidan NA-KD för ett tag sen, dom har nämligen såååå himla mycket fina kläder som verkligen faller mig i smaken. Så passade på att beställa lite fint därifrån häromdagen. Har dreglat över den där vita baddräkten (som inte syns så jätte bra) ett tag nu. Vet att det dröjer till sommaren än men kunde inte låta bli haha, längtar för mycket efter sol och bad.. För i övrigt har jag blivit sjuk och ligger hemma och vilar bara. Nyopererade bihålor och influensakänningar är ingen vidare bra kombo. Hoppas på att det inte blir värre i alla fall.