Vada beach.

Lite bilder från en fin dag vid en fantastisk strand längs Toscanas riviera. Var tvungen att stanna och föreviga solnedgången över dalen på vägen hem, så vackert.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommar.

Midsommar blev ju lite mer annorlunda mot tidigare år vilket var rätt så skönt med tanke på att vi slapp det dåliga vädret som alltid brukar visa sig på midsommar, dock vet jag inte riktigt hur det var hemma i år?? Men vi hade i alla fall 36 grader varmt så under dagen solade vi mest. Åt lite midsommarlunch också. Sedan började vi binda kransar och fick till och med ihop en liten midsommarstång! Resten av kvällen gick åt till lekar, massa god mat och skratt!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morning in Volterra.

Bilderna här nedan är från en morgon för några dagar sedan när mamma, Feline, Malin och jag tog oss upp tidigt för att ta vara på morgonens ljus för lite fotografering. Jag fotade lite vyer kring lägenheterna och sedan körde vi upp till bergsbyn Volterra som vi har utsikt emot. Där tog vi en promenad genom en park och staden innanför murarna och slog oss sedan ner för frukost. Det var en jätte härlig start på dagen måste jag säga!