Thursday evening.


Gokväll! Har verkligen haft en supertrevlig kväll på Bistro Gränden med de fyra fina tjejerna här ovan! Vart en hel del diskussioner om allt mellan himmel och jord. Så mysigt att bara sitta med härliga personer, prata och äta gott ibland. Eftersom Matilda snart ska åka till Thailand på långresa så passade vi på äta en mysig middag tillsammans nu innan hon åker. Glömde förresten sätta i minneskortet i kameran idag..så blev lite halvkassa mobilbilder tyvärr. 

Workout.

Ett kollage av bilder som mer eller mindre beskriver vad som mest finns i mitt huvud just denna morgon. Träning och resor.
 
Jag själv har egentligen aldrig varit den personen som tränat regelbundet. Det har varit i små doser då och då förutom när jag gick i dans under några år men det är ju en lite annan form än gymträning ändå. Egentligen tror jag att jag inte riktigt funnit intresse för träning tidigare pga okunskap helt enkelt. I dag när jag äntligen börjar få rutin på träningen är det så mycket roligare än jag någonsin tyckt. Mycket tack vare Oht som lärt mig otroligt mycket och pushar mig till nya mål helatiden. Träning är utmanande och jobbigt, men det finns inte mycket som slår endorfinkicken efter ett hårt träningspass. Också känslan av att man gör något bra för sin egen skull. Min strävan är alltid att må bra i mig själv och då är träning en stor del i det har jag märkt nu med tiden. Det förbättrar ju faktiskt sömnen, koncentrationen och såklart kroppens välmående både psykiskt och fysiskt. Att också se och känna kroppens resultat av träningen ger en extra push. 
 
En annan del i det är såklart också kosten vilken jag tycker är den lite svårare utmaningen egentligen just för att jag råkar älska choklad och fikabröd haha. Men då menar jag inte att man borde gå på någon stenhård diet som utesluter alla kolhydrater osv. Utan att bara försöka äta hälsosamt efter sin egen kropp. Se till att ge den det bränslet den behöver för att orka träna och må bra i ens vardagliga liv. Dvs mer frukt och grönt, nötter, vitaminer och mineraler och även långsamma kolhydrater. Vi har börjat succesivt hemma med nyttigare mat vilket är jätte bra för hela familjen egentligen, och det är lättare att hålla sig till det när alla lagar och äter samma sak tycker jag. Så är det ju att försöka trappa ner på de andra onyttigheterna utöver. 
 
Det jag nu egentligen vill komma fram till är så enkelt som att det är fantastiskt när man börjar komma till insikt med vad man behöver för byggstenar här i livet för att få sig själv att må bra inifrån och ut. Det finns såklart många saker som bidrar till ens välmående men detta är en av de sakerna som jag verkligen fattat tycke för. 

Gym night.

Jag och Oht fastnade på Redfellas även igår innan träningen. Kände att kroppen behövde lite extra energi så tog en mango och ingefära smoothie som var hur god som helst. Sedan mötte jag upp Johanna för lite yoga på Friskis, det var underbart skönt, djupstretch och lugnande för själen. Så fler yogapass blir det säkerligen framöver. Efter det körde vi ett intensivt intervallpass inne på gymmet som Oht förberett. Tog ungefär 30 min med några tunga övningar. Superskönt att vi hann med lite av allt igår kväll i alla fall!