Interiörskurs.

Igår tog jag tåget till Stockholm för att möta upp tjejen här ovan! Hon bjöd mig på grymt god thaimat till middag och tog sedan med mig på VIP-bio där vi såg Alice i spegellandet. Det var ju hur mysigt som helst! Och mest av allt att få spendera tid med min bästa Julia! Uppskattar verkligen till max när jag får tid att hinna träffa henne eftersom det inte blir alltför ofta. I dag skiljdes vi dock åt på tunnelbanan och nu är det fotokurs som gäller för mig, ska bli spännande! 

Sundays.


Go' kväll! Jag vaknade upp imorse och kände mig som en slagpåse rent ut sagt haha. Ont i hela kroppen, svinförkyld och halsont. Det var ändå ett tag sen jag var sjuk så kändes inget vidare att vakna upp så. Men tog mig i alla fall upp för att fira världens allra bästa mamma på morsdag. Vaknade till liv lite och åkte sedan iväg till frisören för att fixa till håret lite. Kvällen gick åt till middag med släkten hos pappa. Nu är jag helt utslagen och ska packa inför morgondagen då jag åker till Stockholm för att vara med Julia och sedan gå på fotokurs! Håller tummarna för att hälsan inte blir sämre till morgondagen!   

Mors-dag.

Finaste mami och sis ❤️

Käraste mamma, vad vore jag utan dig? Tack för att du alltid funnits som en stöttande pelare vid min sida. Du är en sådan fantastiskt driven och omtänksam person, och min stora inspirationskälla. Du är underbar precis som du är och jag älskar dig högre än skyarna!