Busy sunday.

Godmorgon och hej måndag! Igår hade jag en riktigt bra dag, kändes verkligen inte som söndag, men det kan ha varit för att jag lyckades trycka in massa saker under en dag haha. Jag började dagen helt underbart tillsammans med Johanna på kokpunktens relax där vi badade, bastade och åt en supergod lunch. Så skönt med lite välbehövd girl-time med henne! Efter detta åkte jag hem till Oht på födelsedagsfirande innan vi åkte vidare till gymmet där vi mötte upp Johanna igen och körde ett pass. Sedan var det dags att röra sig vidare till stan där vi köpte middag och mötte Erik så såg vi alla filmen Hacksaw Ridge på bio. Kan inte säga annat än att se den!! Sååå fin film men väldigt hemsk. Men ja som ni hör var min söndag heeeelt fullsmockad med aktiviteter men det var verkligen en riktigt bra dag! Nu väntar dock jobb, så trevlig måndag på er!

Mathias 20 år.

 

Idag fyller min kusin Mathias 20 år och jag kände mig nästan tvungen att posta dessa två bilder från när vi var små. Tror att dessa togs på hans föräldrars bröllop haha. Vi två har verkligen växt upp tillsammans, nästan som syskon och vi har gjort så himla mycket roligt ihop så jag ville bara ägna ett inlägg åt att säga att jag hoppas att han får en helt fantastisk 20-årsdag för det är han verkligen värd!! 

Yogis.

Två glada yogis (med en ganska oseriös yogaposé) efter en skön kväll på gymmet! Jag gymmade idag igen, hann med ett ganska intensivt benpass innan Johanna dök upp och vi förberedde oss för ett långt yogapass. Det var så otroligt skönt! Känner mig alltid så lugn och glad efter yogan, nästan som att man skulle vara på rosa moln ibland haha! Nu är dock kroppen helt slut och skriker efter mat så nu blir det middag, lite sångövning inför morgondagen då jag ska iväg och sjunga med kören, och sedan sovdags. Godnatt med er!