Återhämtning.

 
 Hallå! Bilderna här ovan återspeglar en lite mer uppåt Felicia än vad jag är för tillfället. Opererade nämligen nässkiljeväggen och bihålorna tidigare i veckan pga att jag haft otroligt mycket problem med andningen genom näsan, förkylningar fram och tillbaka hela tiden i flera års tid osv. Fick i alla fall reda på för ett tag sedan att jag har flera broskbildningar i näsan som gör den otroligt trång och ger mig svårigheter med andningen. Så äntligen blev det en ordentlig operation då den jag gjorde för ett år sedan inte gjorde någon skillnad. Dock har jag väldigt ont just nu och kan knappt le/äta/tugga vilket är sjukt drygt, så jag kommer bara vara hemma och läka i två veckor nu. Men ska ändå försöka vara lite positiv och säga att jag trots smärta och svullnad redan känner stor skillnad i näsan. Så om ni är fler där ute med liknande problem så skulle jag verkligen råda er till en sån här operation trots obehaget dagarna efter, tror nog att det är såå värt det i längden!
 
Hur som så kommer jag i alla fall posta lite mer bilder från Krakow här så länge. Dessa två knäppte vi av lite i farten när vi var på jakt efter Wesola Café som är ett till hälsocafé där. Åt den bästa wrappen någonsin, men mer om det senare då ni också får bilder därifrån! Kram på er! 

Glad påsk!

Godkväll och glad påsk! Jag "firade" in påskledigheten på bästa sätt med bland de finaste personerna jag vet, Ebby, Julia och Oht. Vi hade en chilldag igår efter lite jobb med lunch på stan och en fika. Sedan åkte vi hem till mig för att laga en god middag och ha filmkväll med lite annat gott och te. Låg sedan uppe och pratade tills klockan nästan slog fem. Men så mysigt att ha dem här och bara få hänga!

Måste förresten tipsa om filmen vi såg om ni inte redan sett den. "Dallas Buyers Club" heter den och det var verkligen en rörande film som handlar om hur det var att leva för hiv och aids -smittade personer i USA under 80-talet då människor inte var speciellt utbildade inom området än. Ett måste att se med fantastiska skådespelare!

Date-night.

Godmorgon! Känner mig glad och laddad med positiv energi idag efter gårdagskvällen som jag fick spendera med finaste Michis! Har saknat henne alldeles för mycket och det var ett tag sedan vi sågs nu så det blev en lång kväll med både brakmiddag på Bra Hak och sedan en kaffe. Hon är så bra och klok på alla sätt och vis så man kan inte bli annat än glad när man får umgås med henne <3