First day in Krakow.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Godmorgon på er! Skulle egentligen ha postat detta inlägg i fredags med efter att jag hörde om terrorattentatet på drottninggatan så kom jag av mig helt. Var i chock även om det inte var helt oväntat att något sådant skulle ske här förr eller senare, men det är så otroligt hemskt och alla mina tankar går till de drabbade, de som mist livet och deras familjer 
 
Bilderna här ovan är i alla fall från vår första heldag i Krakow. Vi kom dit sent på söndagskvällen, blev upphämtade på flygplatsen av en supertrevlig kille i vår ålder som även var manager för lägenhetshotellet vi bodde på så det vart en intressant biltur in till stan då vi pratade mycket om skillnaderna mellan att växa upp i skandinavien och de baltiska länderna då han var ifrån Ukraina! 
Såklart ville Oht sedan börja resan med KFC-middag haha, så vi köpte hem KFC som avslutning på dagen! Sedan spenderade vi måndagen i lugnets tecken, strosade genom fina parker och butiker, åt en hel del god mat och fika och njöt av det våriga vädret. En sån där välbehövlig dag där man bara passar på att njuta av varandras sällskap och de fina miljöerna runt om en!