Making plans.

 
Godmorgon torsdag! Gårdagskvällen var mysig med reseplanering hemma hos Frida. Erik och Oht lagade världens godaste stekt ris och kyckling cashewnötter och efter middagen bunkrade vi upp med té och naturgodis för att sedan boka flyg från Bangkok till Phuket. Vi försökte även klura ut vilka fler ställen vi vill till under vår första månad i Thailand och fick i alla fall till någon sorts rutt som vi troligen kommer hålla oss runt, sedan får vi se under resans tid hur det blir haha. Nu är det dock jobb som gäller för dagen innan jag ska iväg på körövning och sjunga ikväll! 

Golden hour.

 
 
 

Foto: Oht Bornström
Redigering: Felicia Wikström
 
 
Kastar tillbaka tiden lite med dessa bilder från en fin kväll i Spanien. Som jag längtar tillbaka till värmen och havet. Men snart så får jag mycket av sådant då Oht, Amanda, Erik, Frida och jag nu bokat flygbiljetter till Thailand där vi kommer påbörja vårt lilla äventyr aka backpack-resa i oktober! Jag är så sjukt peppad på detta verkligen! Så tiden nu framöver kommer nog gå åt till jobb, träning, häng med familj och vänner och fix inför resan. Ikväll ska jag även iväg på middag hemma hos Frida med resten av gänget för lite planering så det ska bli himla mysigt.  Ha en härlig onsdag allihopa!

Gibraltar.

 
Alltså detta ställe...har befunnit mig i Spanien i 10 dagar och rest runt lite och hängt i vår lägenhet i Torrevieja. Bilderna här ovan är som ni säkert förstod från Gibraltar som vi roadtripade till efter ett stopp i Marbella, och jäklar vad häftigt det var! Gibraltar är ett land som tar ca 15 min att köra runt haha, och består i princip av en stad och en gigantisk klippa bebodd av apor. Vi tog en tur uppför berget och såg både söta apor, grottor och fantastiska vyer. Tråkigt nog dog såklart mitt kamerabatteri när vi kom till toppen av berget så lyckades bara få några få bilder därifrån med kameran. Men det var en fantastisk dag helt klart!