Birthday weekend.

Godmorgon måndag! Även om jag hade väldigt svårt att komma upp imorse så sitter jag nu på kontoret och känner mig ganska pigg i humöret åtminstone. Måste vara att jag fått så otroligt mycket positiv energi ifrån helgen som jag spenderat i stockholm med de bästa människorna jag vet <3 
 
Tove och Julia eller snarare "Tuvia" som dom sa, slog ihop sina 21-årsfiranden till ett stort 42-årsfirande, så vi var ett helt gäng hemma hos Tove på fest där vi umgicks, lekte lekar, skrev rap-låtar och bara hade det riktigt kul! Efter tolvslaget rörde vi oss sedan ner på stan där vi dansade bort resten av natten på en jazz och soulklubb. Jag som vanligtvis tycker att krogen är lite överskattad (mest eftersom jag inte dricker alkohol) hade för första gången kul precis hela tiden vi var där. Deras musik var riktigt bra och att få hänga med mina favoriter och bara dansa var underbart! När vi sedan sovit ut ordentligt igår satte Julia, Ebby och jag igång med att laga brunch och sedan joinade resten av gänget igen för mysmorgon med brunch och häng i Julias vardagsrum tills det var dags att åka hem igen. Hann dessutom klämma in ett gympass igår kväll med Oht och Johanna så denna helg var verkligen fulländad på alla sätt och vis! 

Hello friday.

Tänk va skönt det kan va att få sluta tidigt på fredagar haha. Har gjort om mitt schema så jag numera jobbar 7-17 alla dagar utom fredagar då jag istället jobbar 7-11 vilket är sjukt skönt! Idag gick jag och klippte mig direkt efter jobbet, så härligt att äntligen ha fräscht och fint hår igen! Sedan gymmade jag 1,5 timma med Oht och Johanna för att sedan spendera kvällen med pappa och Feline för bowling och middag. Super härlig fredag verkligen!

Tuesday & wednesday.

Jag har haft två toppen kvällar de senaste dagarna då jag fått hänga med både Michaela och Malin. I tisdags spenderade jag och Michis kvällen på ett café där vi pratade bort många timmar, och det var så himla mysigt! Vi hamnade i långa samtal om våra senaste resor och speciellt Maldiverna då eftersom hon har varit där också, och hela fyra gånger(?!!) dessutom haha! Och igår hämtade Malin upp mig så åkte vi till ett ställe i stan som heter "Bra Hak" som jag aldrig varit till tidigare. Men alltså kan vi snacka om deras burgare? Dom var helt fantastiska!! Jag tog deras cheeseburgare och jag säger bara ta den om ni går dit någon gång.. Hur som så blev det ännu en kväll av timslånga samtal med finaste Malin så vi fick ta och avbryta oss själva när klockan började bli lite för sent. Men sådant är alltid så härligt! Nu är det redan torsdag igen och jag ser fram väldigt mycket fram emot helgen!