Everyday life.

 
 
 
 
 
Lite vardagsbilder från de senaste dagarna! Har haft grillkvällar, badat och solat, jobbat, hängt på uteserveringar och ätit gott. Fy va svensk sommar kan va fint och härligt när det väl är bra väder alltså! Ska försöka att ta vara på även denna kväll och packa ihop lite gott för att ha kvällspicknick med Moa som jag inte träffat på alltför länge. Ha en fin kväll!

Greece through my phone.

 
 Gokväll! Jag börjar mina kommande greklands-inlägg med att bjuda på några mobilbilder därifrån. Ibland tycker jag att de fångar stunden mycket bättre än kameran. Fy vad jag längtar tillbaka till havet och värmen när jag ser dessa bilder dock... Hur som så hoppas jag att ni haft en härlig dag!

Ida portrait.

 

 
Tre bilder från min fotografering med vackra Ida för några veckor sedan, tanken var egentligen att vi skulle fotografera i en röd och varm solnedgång, och klart.se visade fint väder hela dagen. Men just när vi gav oss ut för att fota så började det regna. Därav väldigt dramatiska bilder istället, men jag älskart! Man får jobba med det man har helt enkelt haha. (Fler kommer)