Ed Sheeran.

 
Fem glada tummar <3
 
Och dessa babes då??
 
Ed Ed Ed...
 
Alltså wow...vart ska man börja? Kanske att nämna att Ed var lika fantastisk som senast jag såg honom live. Älskar när en artist är så otroligt passionerad i sin egen musik, det blir så mycket känsla. Hans låtar är underbara och hans röst likaså. Bölade av lycka vid flera tillfällen bara för att allt var så fint. Gårdagskvällen var magisk och jag är glad att jag fick uppleva den med människorna här ovan <3

Dreaming big.

Dom här personerna (+Oht) <3
 
Kan man vara annat än glad efter att få ha hängt med dessa en hel kväll? Jag och Oht mötte upp Erik och Frida för fika efter min körlektion. Vi drömde oss bort till varmare breddgrader och planerade framtida resor. Sedan kom Ida och Alva förbi lite spontant och joinade oss resten av kvällen. Det vart en riktigt mysig onsdagskväll! 
 
Ser så mycket fram emot denna dag också då jag, Oht och Ebby hoppar på tåget mot Stockholm vid 16 för att möta upp ett gäng vänner för att se Ed Sheeran ikväll! Har varit en trogen lyssnare sedan 2011 så jag är helt övertaggad inför denna kväll, Ed är en sådan fantastiskt duktig musiker. Förstår inte hur precis ALLA hans låtar kan vara så bra? Nej, det kommer nog bli en fantastisk kväll.

Tb to the weekend.

 
Gör en liten tillbaka-blick på helgen i form av dessa bilder! Hade som sagt över Alva och Johanna på middag och filmkväll på fredagen, vilket var super mysigt! Så härligt att bara laga mat ihop, prata igenom vad som hänt i varandras liv på senaste tiden och bara umgås! Alva stannade kvar över lördagen med så vi traskade ut i solskenet och promenderade vid slottet. Det var så underbart att bara på lapa i sig lite solsken och känna våren i luften, mer sådant tack! Lördagskvällen och söndagen spenderade jag sedan med finaste systra mi. En välbehövlig lugn helg med bra personer helt enkelt! Denna veckan har dock varit ganska hektisk och kommer fortsätta vara det så det ska bli skönt att komma iväg till Krakow på söndag och få några välbehövda semesterdagar!