This may.

 

Godmorgon! Eftersom jag varit frånvarande i princip hela maj så tänkte jag att jag uppdaterar med lite enkla mobilbilder från några härliga stunder denna månad! Jag har i alla fall hunnit fylla 21, firade det lite med drinkar o middag på Pinchos med fina vänner, medverkat i en konsert med kören, hängt på uteserveringar, picknickat med släkten, bokat resa, pluggat körkort en hel del, promenerat i det fina vädret, brunchat, umgåtts med massa vänner och ätit alldeles för mycket god mat haha! Känns dock som att denna månad rent av flög iväg, tror knappt att det redan är juni imorgon...

 

 

Yellow field.

 
 
 
Hej igen efter en lite längre tystnad. Ville mest titta in och dela med mig av lite bilder från helgens fotografering med Johanna. Först o främst, hur fin är hon inte?? Det var så kul att fota henne. Dock blev jag helt matt efteråt och tog tempen när jag kom hem och insåg att jag hade 39-graders feber. Så har legat inne hela helgen trots det fina vädret och försökt återhämta mig. Inte det roligaste när man vill ut i solen, men hellre bli frisk såklart. Fick dessutom mycket tid till att redigera bilderna istället så det var ju ett plus! Så här ovan har ni första delen av fotograferingen.

Prison break.

 
Godmorgon! Tisdag, grått väder och jobb haha, det som händer precis just nu. Men jag ser fram emot kvällen som jag ska spendera med Ida för en fika. Bilderna här ovan är i alla fall från min härliga helg som jag spenderat med fina personer. I fredags när vädret var på topp så mötte jag upp Johanna för middag och en drink, och det var super härligt att få hinna spendera några timmar med henne då det var väldigt länge sedan. 
 
I lördags morse åkte jag och hälsade på Matte och Malin och hängde med dem en stund då dom äntligen var hemma några dagar från Karlstad. Sedan var det vidare på husvisning och jag och Oht slutade kvällen med en cykeltur längs hamnen. 
 
Och i söndags bar det iväg till Stockholm över dagen med Oht, Erik och Frida för att köra Prison Break! Jävlar va kul det var!! Man blir alltså inlåst i en "fängelsecell" och ska tillsammans klura ut via ledtrådar hur man tar sig ut. Rekommenderas starkt för det var riktigt roligt! Vi åt även middag i Stockholm, sedan åkte vi tillbaka hemåt och resten av kvällen promenerade jag med Erik och Oht en lång bit längs hamnen igen och skådade både ankbebisar och en väldigt närgången bäver så det vart en intressant promenad haha. Men tänk va glad man kan bli av att spendera tid med rätt sorts människor <3