Milstolpe.

Godmorgon! Vill börja detta inlägg med att säga att jag är så glad då jag äntligen tagit mitt körkort! Väntade ett tag men när jag väl bestämde mig i våras så var det bara att satsa den tiden jag kunde, å äntligen är det mitt. Så denna helg har jag kört en hel del bil för att vänja mig vid min bil. Har dessutom hunnit hänga med fantastiska människor hela helgen.


Lördagen började tillsammans med Oht på gymmet. Sedan mötte jag upp Sosha för lunch. Vi hade en heeeel del att prata om då vi inte setts på i princip tre år! Men det var så himla mysigt att träffa henne. Åkte sedan vidare och mötte upp Oht, Erik och Frida för en kväll av bowling, biljard och middag. Hämtade sedan upp Ida också och avslutade med filmkväll. 

Igår (söndag) hoppade jag på tåget mot Stockholm för att hänga med bästis ett tag. Vi strosade bara runt och pratade hela dagen, åt god mat och hade en fin söndag i ett grönt Stockholm. Hann dessutom både prata med två av mina vänner Ebby och Cassie som flyttat till lite olika delar av världen för att plugga! Som sagt, en helg med många fina vänner. Nu är jag laddad inför en ny vecka!

Jeanette

Grattis till körkortet.

Svar: Tusen tack! <3
Felicia