210317.

 
Godmorgon! Här ovan har ni en salig blandning av bilder från de senaste dagarna som jag spenderat med massa underbara människor! Startade min fredag på topp med en lång brunch tillsammans med Ida, Alva och Ebby. Det vart en mysig eftermiddag på Kalles med samtal om allt möjligt. Senare runt 16-tiden hoppade jag och Oht på tåget till Stockholm för att möta upp Julia och Calle för middag! Vi hade bokat bord på ett sushiställe som hade helt fantastiskt mat!! Vi alla rullade hem supermätta ganska sent och somnade i soffan till en film haha.
 
På lördagen mötte vi upp Ebby, Ida och Alva igen för en god burgare och för att bara strosa omkring på söder några timmar innan det var dags för mig och Julia att gå på chokladprovning! Det om något var en härlig upplevelse vill jag lova haha! Fortsatte sedan vidare i matspåret och åt indiskt med killarna efteråt.
 
Och hela söndagen spenderade vi på Mall Of Scandinavia med Julia, Calle, Erik och Frida. Avslutade sedan helgen med bio och såg den nya versionen av Skönheten och odjuret. Alltså om ni inte sett den så är den ett måste! Filmen var helt fantastiskt fint gjort, kände mig som ett barn igen haha!
Kunde inte ha önskat mig en bättre helg, känner mig så lyckligt lottad som har alla dessa fina personer omkring mig.
jeanette

Mysigt som vanligt.