Prison break.

 
Godmorgon! Tisdag, grått väder och jobb haha, det som händer precis just nu. Men jag ser fram emot kvällen som jag ska spendera med Ida för en fika. Bilderna här ovan är i alla fall från min härliga helg som jag spenderat med fina personer. I fredags när vädret var på topp så mötte jag upp Johanna för middag och en drink, och det var super härligt att få hinna spendera några timmar med henne då det var väldigt länge sedan. 
 
I lördags morse åkte jag och hälsade på Matte och Malin och hängde med dem en stund då dom äntligen var hemma några dagar från Karlstad. Sedan var det vidare på husvisning och jag och Oht slutade kvällen med en cykeltur längs hamnen. 
 
Och i söndags bar det iväg till Stockholm över dagen med Oht, Erik och Frida för att köra Prison Break! Jävlar va kul det var!! Man blir alltså inlåst i en "fängelsecell" och ska tillsammans klura ut via ledtrådar hur man tar sig ut. Rekommenderas starkt för det var riktigt roligt! Vi åt även middag i Stockholm, sedan åkte vi tillbaka hemåt och resten av kvällen promenerade jag med Erik och Oht en lång bit längs hamnen igen och skådade både ankbebisar och en väldigt närgången bäver så det vart en intressant promenad haha. Men tänk va glad man kan bli av att spendera tid med rätt sorts människor <3